Har du styr på din platform?

Digital design: Få et website eller shop, der sælger dit brand og dine produkter.

Vores tilgang.

Et mål uden en plan er bare en drøm. Lad os sætte retning på dit brand. 

Lever din hjemmeside op til dine kunders forventninger? Og hvor let er du at finde på Google og de andre søgemaskiner, når man søger efter din virksomhed? Websites i 2024 skal leve op til en række krav fra både dine besøgende og søgemaskinerne selv, hvis din online platform skal levere de resultater, en virksomhed bør forvente af deres website.

Hos Happy udvikler vi hjemmesider og webshops efter en gennemtestet arbejdsmodel, der sikrer, at din løsning lever op til både dine kunders og søgemaskinernes krav. Og vi rådgiver om alle de mest udbredte CMS-systemer, så vi kan imødekomme jeres egne krav eller hjælpe jer med at finde den bedste løsning.

Og prisen? Den afhænger selvfølgelig af løsningen, du ønsker. Tag fat i os, og lad os mødes omkring hvilken proces og løsning, der er den rigtige for jer. No strings attached, selvfølgelig.

Oplev vores proces.

Sådan bygger vi dit nye website.

01 

Analyse.

Sammen med dig (og måske nogle af dine kunder) identificerer vi de årsager, der er til, at din nuværende løsning ikke fungerer ordentligt – og lægger en plan for, hvordan den næste kommer til det. Efter behov kan vi indhente nødvendig viden gennem relevante brugertests og -analyser.

02

Opstartsworkshop.

Vi afholder en workshop med jer for at afstemme forventninger og lægge en plan, der understøtter jeres mål. På workshoppen definerer vi sammen målsætninger og KPI'er, brugerbehov samt kravspecifikation for den nye løsning – og vores designere vil stille alle de vigtige spørgsmål, som I måske ikke var klar over, skal stilles.

03

Udvikling af UX-design.

Vi kobler jeres mål, krav og ønsker med vores indgående viden om den gode brugerrejse (User Experience) og bygger skelettet til jeres nye løsning. Så ved I præcis, hvordan flow, struktur og sammenhængen bliver for den endelige løsning. Efter behov, kan vi allerede her teste, om vi er på rette kurs gennem relevante brugertests.

04

Udvikling af webdesign.

Med skelettet på plads ruller vi jeres brandidentitet ud over løsningen og de elementer, den udgøres af. Vi sikrer en tydelig sammenhæng mellem dit brand og den digitale løsning – og sørger for at udtryk, brugeroplevelse, indhold og funtionalitet går op i en højere enhed, så I får en løsning, der ser lige så godt ud, som den performer.

Integreret marketing strategi.

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

05

Udvikling og content.

Når både UX og webdesign er godkendt, går vi i gang med selve webudviklingen. Sitet kodes samtidig med, at indhold udvikles. Måske vil du gerne selv stå for at skrive tekster og lægge indhold op – det er vi helt OK med. Selvfølgelig er der også hjælp at hente hos vores erfarne kreative, designere og content-udviklere.

06

Test og aktivering.

Når websitet ligger klar med indhold, sørger vi for at teste alle funktioner og integrationer ordentligt igennem – og så er I klar til at gå i luften. For nogle er målet nået her – andre vælger at få bygget en digital strategi med henblik på at få et strategisk marketingsetup, der også kan drive kunder til dit nye online univers. Læs mere om digital marketingstrategi her.

Modige brands vi tror på.

Modige brands vi tror på.

Modige brands vi tror på.

fcm_logo
superwood_logo
Baettr
Fur-bryghus
ibf_logo
ThistedForsikring_web
HerningKommune_web
Siemens-Gamesa
Harboe_web
DanskEjerkapital_web
energiviborg_logo
NiceHair_web
Jakob Gaardsted - kvadrat
Kontakt mig.

Snak med Jakob om dit nye website.


Vil du godt fra start med et nyt website? Ring til Jakob og få svar på dine spørgsmål. Han har været projektleder på udvikling af flere websites end du kan tælle til – og han kan også hjælpe dig.

Jakob Gaardsted Petersen.

CEO / Partner.

+45 40 44 76 22
jgp@happyogco.dk

Relaterede cases.

Relaterede cases.