Nyt website med fokus på den gode 
brugerrejse og en opdateret brand identitet.

Energi Viborg - Nyt website.

I tæt samarbejde med Energi Viborg har vi skabt en skræddersyet digital løsning, der opfylder deres unikke krav og mål. Gennem en dybdegående forståelse af den optimale brugeroplevelse har vi udviklet et website, der direkte taler til Energi Viborgs identitet og formål.

Vores tilgang begyndte med at lægge fundamentet for en effektiv online tilstedeværelse. Vi har ikke blot opdateret Energi Viborgs brandidentitet, men også sikret, at den harmonerer perfekt med den digitale platform og den ønskede brugeroplevelse.

Designet af hjemmesiden er omhyggeligt skabt med fokus på intuitiv navigation og engagement. Vi har målrettet vores indsats mod at øge besøgendes interaktion på siden, hvilket har resulteret i en styrket online tilstedeværelse og en mere engagerende oplevelse for Energi Viborgs målgruppe.

I samarbejde med Energi Viborg har vi ikke kun udviklet et website, men skabt en digital løsning, der reflekterer og styrker deres brand og visioner.

Find websitet her: www.energiviborg.dk/

 

 

 

   

Tilmeld nyhedsbrev.

Vil du gerne være på forkant med de nyeste trends indenfor online markedsføring og branding? Så hop med på vognen og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du udfylder formularen, accepterer du at hoppe med på vores festtog af sjove og informative nyhedsmails! Og bare rolig, hvis festen bliver for vild, kan du altid hoppe af ved at afmelde dig igen.

Mathias Christensen - kvadrat

Mathias Christensen.

Kontaktdirektør / Partner.

Vil du vide mere om Happy? Mangler du en partner som ved hvordan du bygger bro mellem brand, forretningsstrategi og formål? Vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit brands potentiale.

+45 60 51 02 45
mc@happyogco.dk