Branding og  identitet.

Branding og identitet.

Branding og identitet.

Branding og  identitet.

Branding og  identitet.

Har du styr på dit brand?
Vores tilgang.

Et mål uden en plan er bare en drøm. Lad os sætte retning på dit brand. 

Hvorfor i alverden skulle din målgruppe købe dit produkt? Der er masser af andre, spændende alternativer til det, du ellers er så god til at levere. 

Har du styr på dit brand?

Vi bygger brands og identiteter, der vinder hjerter.

Vores tilgang.

Et mål uden en plan er bare en drøm. Lad os sætte retning på dit brand. 

billede1

Ja, spørgsmålet gør ondt på nogle. Men hvis ikke du kan svare klart og tydeligt på den fundamentale årsag til, at din målgruppe bør købe ind i dit brand og dets produkter/services, så har du et problem. Og løsningen er at arbejde strategisk med dit brand og identitet. Fremtiden tilhører brands, der har vilje og mod til at stå ud fra mængden – der tør definere deres eget formål og sætte handling bag ordene. De brands, der ikke gør, kan forsvinde i morgen – og ingen ville bemærke det.

Det er her, Happy kommer ind i billedet. Vi er et af Danmarks ældste brandbureauer – vi har mere end 30 års erfaring i udvikling og design samt aktivering af succesfulde brands, både nationalt og globalt. Fordi vi tror på, at modige brands kan forandre verden.

Er du nysgerrig?

Sådan skaber vi dit brand.

01

Indsigt.

Stærke brands bygger på stærke indsigter. For at kunne handle på et oplyst grundlag stiller vi spørgsmål, observerer og analyserer for bedre at forstå din virksomhed, situation, dine målgrupper og udfordringer.

02

Strategi.

Et mål uden en plan er bare en drøm. Sammen finder vi frem til dit brands DNA og ideelle plads i verden og definerer den strategiske platform og unikke brandfortælling, der giver det formål, vinder hjerter og baner vejen for positiv forandring.

03

Målsætning & planlægning.

De bedste resultater opnås, når strategi, budskaber og kanaler mødes. Vi definerer relevante kanaler, budskaber og touchpoints i forhold til målgrupper og forretningmål og udvikler en køreklar plan for brandets fremadrettede aktivering.

04

Aktivering.

Verden skal vide, hvem vi er, hvad vi gør, og hvorfor vi gør det. Vi sørger for holistisk brandaktivering på tværs af platforme – fra kampagner og film til digital design, events og online marketing.

Integreret marketing strategi.

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

05

Effektmåling og optimering.

Vi måler, analyserer og optimerer løbende på vores indsatser. Aktiv overvågning og evaluering sikrer, at ingen marketingkroner går til spilde, og at alle indsatser opnår den ønskede effekt.

Modige brands vi tror på.

Modige brands vi tror på.

Modige brands vi tror på.

fcm_logo
superwood_logo
Baettr
Fur-bryghus
ibf_logo
ThistedForsikring_web
HerningKommune_web
Siemens-Gamesa
Harboe_web
DanskEjerkapital_web
energiviborg_logo
NiceHair_web
Jakob Gaardsted - kvadrat
Kontakt mig.

Snak med Jakob om jeres brand.

Jakob har stået i spidsen for udviklingen og lanceringen af nogle af Danmarks største brands, og er hjernen bag Happy’s egen brandudviklingsproces. Er du klar til at tage første skridt mod et stærkere brand for din virksomhed? Tag et møde med Jakob – vi lover, at du bliver inspireret.

Jakob Gaardsted Petersen.

CEO / Partner.

+45 40 44 76 22
jgp@happyogco.dk

Relaterede cases.

Relaterede cases.