Digital
marketing.

Digital
marketing.

Digital
marketing.

Digital
marketing.

Digital
marketing.

Få styr på din marketing.

Har du styr på din online marketing? Få succes med digital annoncering og SEO. 

Vores tilgang.

Et mål uden en plan er bare en drøm. Lad os sætte retning på dit brand. 

Overvejer du at begynde at annoncere på Facebook, Instagram, Google eller LinkedIn? Og synes du, det er en jungle at finde rundt i mulighederne? Så er du ikke alene, men bare rolig – vi kan hjælpe dig med udvikling af din digitale marketingstrategi og online annoncering.  Vi arbejder med virksomheder i hele landet med deres digitale marketing, og vi arbejder med alle værktøjer i dit online marketing arsenal: social media, email annoncering og marketing automation.

Vi tror på, at man opnår størst effekt med digital marketing, hvis man lægger en digital marketingstrategi. Skal vi hjælpe dig med at lægge en plan for din online markedsføring? Tag fat i os, og få konkret rådgivning fra første møde om din online succes.

Oplev de primære værktøjer.

Sådan styrker vi din virksomhed med digital marketing.

Facebook og Instagram annoncering.

Facebook og Instagram er de mest populære platforme at annoncere på – med god grund. Annoncører har næsten overvældende mange muligheder for at ramme deres målgruppe nøjagtigt, som de vil. Vi har hjulpet vores kunder med Facebook og Instagram annoncering i flere år, og har direkte kontakt med Facebooks egen marketingafdeling.

LinkedIn annoncering.

LinkedIn er dit stærkeste værktøj til at ramme målgrupper med bestemte jobtitler eller job i udvalgte virksomheder. Og bruger du det klogt, kan 100 kroner i indrykning betyde en ny kunde til mange tusinde kroner. Vi kan hjælpe dig med at skaffe leads og trafik igennem LinkedIn annoncering.

Google annoncering.

Google dækker over YouTube, Google Display netværket og selvfølgelig normale søgeordsannoncer på Google Search. Hver af disse har sine fordele. Skal vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad dine kunder søger efter og lave en stærk plan for din Google annoncering?

Email marketing.

Email er det suverænt stærkeste værktøj til personlig kommunikation med dine kunder. Kan du lave content, der sikrer, at dine emails bliver åbnet – og læst? Vi hjælper vores kunder med alle aspekter af email marketing, fra opsætning til udsendelse.

Integreret marketing strategi.

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Digital marketingstrategi.

Har du en samlet plan for din digitale marketing? Eller gør du bare noget, fordi din kollegas fætter har hørt noget på et kursus en gang? Succes med online marketing starter med at du får lagt en plan for dine indsatser. Så kommer du længst for dit budget – og får mest effekt for pengene.

Marketing automation.

Bruger du en masse tid på at vedligeholde dine annoncer? Marketing automation handler om at sikre, at dine kunder automatisk får de relevante budskaber på tværs af de websites og sociale medier, de bruger. Vi kan hjælpe dig med at automatisere din digitale marketing.

Modige brands vi tror på.

Modige brands vi tror på.

Modige brands vi tror på.

fcm_logo
superwood_logo
Baettr
Fur-bryghus
ibf_logo
ThistedForsikring_web
HerningKommune_web
Siemens-Gamesa
Harboe_web
DanskEjerkapital_web
energiviborg_logo
NiceHair_web
Peter Wickings - kvadrat
Kontakt mig.

Snak med Peter om
digital marketing.


Vil du have konkrete input til din online marketingstrategi? Ring til Peter (ikke ham fra L’easy, han ved ikke en skid) og få svar på dine spørgsmål. Hver dag passer han og hans team på Happy’s digitale marketingkunder – og han kan også hjælpe dig.

Peter Wickings.

Head of Digital.

+45 61 68 58 89
pw@happyogco.dk

Relaterede cases.

Relaterede cases.