Film og
animation

Film og animationer.

Film og animationer.

Film og animationer.

Film og animation.

Giv liv til din fortælling.

Film og animation, der får budskabet leveret.

Vores tilgang.

Et mål uden en plan er bare en drøm. Lad os sætte retning på dit brand. 

Film og animationsfilm er steget eksplosivt i popularitet de sidste år, og det er der en grund til. Som mennesker forstår vi nemlig budskabet meget lettere, når vi ser levende billeder, end hvis vi læser noget. Derfor investerer virksomheder og brands i film som aldrig før. Og i en verden fuld af skærme, er film og animation ikke længere noget, der er forbeholdt dyre TV-kampagner. 

Vi hjælper vores kunder med både planlægning og produktion af film og animationsfilm i 2D og 3D. Vi har produceret reklamefilm, brandkampagner, explainerfilm og animationsfilm for vores kunder i mere end to årtier – så du er i mere end trygge hænder.

Har du styr på dine filmplaner?

01

Hvor skal filmen bruges?

Skal filmen på TV? Eller er det en online kampagne? Eller noget helt tredje? Husk, forskellige platforme betyder forskellige muligheder og begrænsninger. Hav en klar plan fra start.

02

Sig mindre. Kommuniker mere.

Hvornår har du sidst set en 8 minutter lang film hvor syv personer fortæller om 13 forskellige ting? Husk: Less is more, og du får større effekt ved at afgrænse budskabet i dine film. Brug for at fortælle meget? Så lav en serie af kortere film.

03

Planlæg!

Når du først står i studiet eller på din lokation med et kamerahold, er det for sent at opdage, at der ikke er styr på rekvisitter, skuespillere eller udstyr. Planlægning er alfa og omega for det gode resultat – og bliver alt for ofte undervurderet.

04

Simpel 2D eller detaljeret 3D animation? 

Man kan fristes til at tænke at dyr 3D animation altid er bedst, uanset filmens formål. Men det er slet ikke rigtigt. Snak med os om styrker og svagheder ved de forskellige typer animation.

05

Tænk aktivering.

Din film ser ikke sig selv – så husk at have en plan fra starten for, hvordan du har tænkt dig at drive opmærksomhed på din film. Hvor skal den findes, hvordan får vi folk til at se den, og hvad skal de gøre efter de har set den?

06

Hvad koster det at lave film?

Prisen på film og animationsfilm varierer, alt efter indholdet og ambitionsniveauet. Men du vil blive overrasket over, hvor billigt det er blevet i 2021 – så kontakt os, og få vores input til dit projekt.

Happy_MC_2019_kontakt
Kontakt mig.

Tal med Mathias om dit filmprojekt.


Gør dig selv en tjeneste, hvis du skal have lavet en film: Tag en snak med Mathias – han hjælper dig med at få styr på detaljerne. Det forpligter ikke – men du bliver helt sikkert klogere.

Mathias Christensen.

Kontaktdirektør.

+45 60 51 02 45
mc@happyogco.dk

Relaterede cases.

Relaterede cases.