Rekordhøj optagelse hos

 

Erhvervsakademi Sydvest.

Ny kreativ retning og digital strategi, skabte rekordhøjt optag for EASV!

I løbet af det seneste år har vi samarbejdet tæt med Erhvervsakademi SydVest for at skabe en tydelig kreativ retning og en velovervejet digital strategi baseret på forskelligt indhold.

Vores mål var ikke kun at øge kendskabet til skolen, men også at tiltrække nye studerende. Vi er stolte af resultatet, da det resulterede i rekordhøj optagelse og endda det største optag blandt alle erhvervsakademier i hele landet.

Denne succes bekræfter, at klart kreativt indhold sammen med en velfungerende digital strategi kan bringe en virksomhed langt. I samarbejde med EASV fortsætter vi dette gode samarbejde med at øge opmærksomheden og tiltrække nye studerende.

 

 

 

 

 


Tilmeld nyhedsbrev.

Vil du gerne være på forkant med de nyeste trends indenfor online markedsføring og branding? Så hop med på vognen og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du udfylder formularen, accepterer du at hoppe med på vores festtog af sjove og informative nyhedsmails! Og bare rolig, hvis festen bliver for vild, kan du altid hoppe af ved at afmelde dig igen.

Ditte_Kvadrat

Ditte Nygaard

Kontaktchef.

Vil du vide mere om Happy? Mangler du en partner som ved hvordan du bygger bro mellem brand, forretningsstrategi og formål? Vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit brands potentiale.

+45 27 85 46 45
dn@happyogco.dk