Kultur.

Bliv en del af landets gladeste bureau.

Vores kultur.
Hvem vi er.

Glad. Gladere. Happy.

Vi er Happy. Nogle kalder os et reklamebureau. Andre brandkonsulenter. Kært barn har mange navne. Selv kalder vi os et brandbureau til den digitale tidsalder. Vi er +20 fuldblods-kommunikationsfolk, der står op hver dag bare for at skabe resultater for modige virksomheder og organisationer – og bygge meningsfulde brands og oplevelser gennem indsigt, strategi og kreativitet.

Hos Happy møder du både ordsmede og talknusere, kreative idémagere og stilsikre designere, slipsedrenge og SoMe-eksperter med fingeren på den digitale puls. Vi tror nemlig på, at de bedste løsninger udspringer af forskellige meninger og perspektiver – og en fælles passion for at udvikle og aktivere involverende oplevelser, fortælle historier, der sprænger rammer og skabe brands, der vinder hjerter og markedsandele.

Som vores navn antyder, er vi stiftet ud fra et mål om at gøre det sjovt at gå på arbejde. Vi tror nemlig på, at de bedste løsninger skabes, når man har det sjovt med det man laver og med de mennesker, man arbejder sammen med. Derfor har vi også gjort hvad vi kan for at fylde vores hverdag med skønne mennesker og inspirerende oplevelser – fra hjernevridende workshops og inspirerende vidensdeling til alternative fredagsbarer og spontane helikopterture. Her får du et lille indblik i, hvad der gør os Happy.

Vores værdier.

Hos Happy er vi altid...

Vores kultur bygger på 3 stærke værdier, som er med os i alt, hvad vi foretager os. Vi kalder dem også "Den Officielle Guide til True Happyness".

01

Idealistiske.

Vi ved, hvad vi taler om, så vi kan tillade os, at være idealistiske. Derfor tager vi også de relevante kampe med hinanden, leverandører og kunder. Vi er fælles om målet – og vi lader aldrig ego stå i vejen for den gode idé. 

02

Resultat­skabende.

Vi er Happy Making Results. Guidet af indsigt, drevet af strategi og fokuseret på effekt når vi altid vores kunders, egne og personlige mål. Og vi giver ikke op, før vi kan dokumentere effekten af vores arbejde.

02

Resultatskabende.

Vi er Happy Making Results. Guidet af indsigt, drevet af strategi og fokuseret på effekt når vi altid vores kunders, egne og personlige mål. Og vi giver ikke op, før vi kan dokumentere effekten af vores arbejde.

03

Positive.

Don't worry, be happy – godt humør smitter. De bedste løsninger skabes, når man har det sjovt. Vi ser positivt på udfordringer og finder løsninger sammen. Med respekt for hinandens kompetencer og personligheder.

Ledige stillinger.

Bliv en del af den glade familie.

Drømmer du om at være med til at skabe modige brands med formål og fortælle historier med evnen til at vinde både hjerter og markedsandele? Så er du kommet til det rigtige sted. Har du, hvad der skal til for at blive en del af et af landets stærkeste bureauer inden for brandudvikling og kommunikation, så tag et kig på vores ledige stillinger her. Måske er du lige netop det talent, vi leder efter.

Udvalgte kunder og cases.

Oplev hvad du kan blive en del af.

Udvalgte kunder og cases.

Se hvad du kan blive
en del af.

Udvalgte kunder og cases.

Oplev hvad du
kan blive en del af.

Udvalgte kunder og cases.

Se hvad du kan blive en del af.

Få indblik i vores hverdag 
@HappyMakingResults.

Få indblik i hverdag
@HappyMakingResults.

Wrong or no access token.

piece
Uopfordret ansøgning.

Har du lige netop, hvad vi mangler?

Vi er altid interesseret i at høre fra skarpe, kreative hoveder. Og det at få en uopfordret ansøgning tager vi som et kompliment. Vi er nemlig altid på udkig efter friske øjne og kloge hjerner, som kan gøre vores team endnu stærkere.

Hvis du mener, du har, hvad der skal til for at slippe igennem nåleøjet, så send os endelig en ansøgning sammen med dit CV og eksempler på dit arbejde.