Kultur.

Bliv en del af landets gladeste bureau.

Vores kultur.
Hvem vi er.

Glad. Gladere. Happy.

Vi er et resultatskabende brandbureau, som hjælper vores kunder med at bygge meningsfulde brands og oplevelser, som skaber positiv forandring gennem indsigt, strategi og kreativitet. 

Hos os møder du både kreative idémagere og stilsikre designere, akademikere og slipsedrenge, ordsmede og talknusere, nørdede SoMe-eksperter med fingeren på den digitale puls – og alt derimellem. Vi tror nemlig på, at de bedste løsninger opstår i krydsfeltet mellem forskellige meninger, perspektiver og måden, vi betragter verdenen omkring os. Til fælles har vi til gengæld en passion for at skabe, udvikle og aktivere modige idéer, der sprænger rammer, fortælle historier, der vinder hjerter og skabe oplevelser, der overrasker og inspirerer.

Som vores navn antyder, er vi funderet på ønsket om en positiv arbejdskultur med glade og tilfredse medarbejdere. Hos os er hverdagen fuld af skønne mennesker, store visioner og inspirerende oplevelser. Fra workshops og kreative brainstorms til fredagsbarer og helikopterture. Det er hårdt arbejde til tider, men vi har det altid sjovt. Her får du et lille indblik i, hvad der gør os Happy.

Manifest.

Den officielle guide til "True Happyness".

01

Ha' det sjovt.

Det er vigtigt at have det sjovt for at beholde forstanden i den hektiske verden, vi lever og arbejder i. Vi tror på, at de bedste løsninger skabes, når man har det sjovt med det man laver og med de mennesker, man arbejder sammen med.

02

Vær nysgerrig.

Alt hvad vi gør bygger på indsigter. Og vi er stolte af at turde stille både de svære og de dumme spørgsmål. Det er nemlig kun sådan, vi kan finde frem til de svar, der gør os i stand til at skabe de bedste løsninger og resultater.

03

Tag chancer.

Alt nyt er per definition uforudsigeligt. Man kan ikke gøre det samme som i går og forvente nye resultater. Den eneste måde, vi forbliver relevante på, er hvis vi har modet til at hoppe i den dybe ende, tage chancer og turde lave fejl. Så det gør vi.

04

Idé over ego.

Vores arbejde er kun muligt gennem tillid og tæt samarbejde mellem vores teams. Derfor vokser vi heller ikke hurtigere, end vores kultur og ånd kan følge med til. Vi har stærke holdninger til det, vi laver, men vi er altid fælles om målet. Og vi lader aldrig ego stå i vejen for den gode idé.

05

Make it matter.

Effekt er ikke kun ensbetydende med resultater på bundlinjen. Vi tror på, at det, der adskiller brands fra virksomheder, er viljen og modet til at skabe forandring. Derfor tackler vi altid forretnings­udfordringer med fokus på at skabe meningsfulde oplevelser mellem brands og forbrugere. 

Ledige stillinger.

Bliv en del af den glade familie.

Drømmer du om at være med til at skabe modige brands med formål og fortælle historier med evnen til at vinde både hjerter og markedsandele? Så er du kommet til det rigtige sted.

Tror du på, at du har, hvad der skal til for at blive en del af et af landets stærkeste bureauer inden for brandudvikling og kommunikation, så tag et kig på vores ledige stillinger her. Måske er du lige netop det talent, vi leder efter.

#HappyMakingResults.

#HappyMaking
Results.

instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
Uopfordret ansøgning.

Har du, hvad vi mangler?

Vi er altid interesseret i at høre fra skarpe, kreative hoveder. Og det at få en uopfordret ansøgning tager vi som et kompliment. Vi er nemlig altid på udkig efter friske øjne og kloge hjerner, som kan gøre vores team endnu stærkere.

Hvis du mener, du har, hvad der skal til for at slippe igennem nåleøjet, så send os endelig en ansøgning sammen med dit CV og eksempler på dit arbejde.