HappyHour.

Episode 5:
Indsigt – 
Konvertering.

Konvertering: Hvordan kan data styrke din digitale konverteringsrate?

HappyHour er programmet til marketingchefen, hvor vi tager fat på trends og tendenser inden for branding og marketing og skiller skidt fra kanel. Vi reflekterer over den rolle, brands spiller i en fragmenteret verden, hvor reklame aldrig har været lettere at vælge fra.

Vi har ændret en smule på vores format og har glædet os til at byde velkommen til en ny serie af kortere afsnit, hvor vi går i dybden med brugen af data og indsigt i markedsføring. Vi tror nemlig på, at stærke brands bygger på stærke indsigter.

Data og indsigt er afgørende værktøjer for at kunne handle på et oplyst grundlag og få det meste ud af marketingbudgettet. Fra etableringen af en stærk strategisk og kreativ brandplatform til planlægningen af indsatser, medievalg samt aktivering og evaluering af indsatser, er data og indsigt den uundværlige nordstjerne, der viser, om du er på rette kurs.

Derfor har vi i første afsnit sendt vores ellers faste vært og Head of Digital Mathias Christensen i den varme stol og stillet ham spørgsmålet, ”Hvordan bruger du indsigter i forbindelse med online markedsføring?”.

Se med og bliv klogere på digitale brugerrejser, data-drevet konverteringsoptimering og attributionsmodeller når vi kigger nærmere på digital konvertering og lead-generering.

Tilmeld nyhedsbrev.

Er du sulten efter mere?

Vil du være blandt de første til at modtage nye afsnit af HappyHour? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ny viden, invitationer og friske cases leveret direkte til din indbakke.

Ved at klikke "Tilmeld mig" accepterer du at modtage e-mail marketing kommunikation fra Happy fra tid til anden. Vi behandler dine oplysninger fortroligt. Læs vores privatlivspolitik for yderligere information.

Happy_MC_2019_kontakt

Mathias Christensen.

Head of Digital.

Vil du høre mere om vores tilgang til digitale brugerrejser, lead-generering og konverteringsoptimering? Måske har du allerede set lyset, men mangler en hjælpende hånd til at få maksimal effekt ud af dit marketingbudget. Uanset hvad, er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit brands digitale potentiale.

+45 31 33 70 23
mc@happyco.dk

Relaterede cases.

Relaterede cases.