HappyHour.

Episode 4:
Employer Branding.

Employer branding: Spild af tid eller det hemmelige våben i kampen om kvalificerede medarbejdere?

HappyHour er programmet til marketingchefen, hvor vi tager fat på trends og tendenser inden for branding og marketing og skiller skidt fra kanel. Vi reflekterer over den rolle, brands spiller i en fragmenteret verden, hvor reklame aldrig har været lettere at vælge fra.

I dette afsnit taler vores Head of Digital, Mathias Christensen med Peter Wickings, Kontaktchef om employer branding. Employer branding har i noget tid været på de danske virksomheders læber, men få virksomheder arbejder strategisk med det. Og hvorfor egentlig det?    

Employer branding er et værktøj i din samlede branding-værktøjskasse. Derfor vil det være en fejl at betragte employer branding som en isoleret disciplin i din samlede brandstrategi. Men hvor traditionel branding ofte har en direkte kommerciel agenda med henblik på at vækste kendskab og salg blandt kunderne, fokuserer employer branding på virksomhedens evne til at tiltrække den mest kvalificerede arbejdskraft og dyrke loyale medarbejderambassadører som et mere troværdigt talerør.

Og det er måske fordi, employer branding ikke sætter kommercielt salg forrest, at dette værktøj ofte nedprioriteres. Men det er ærgerligt. Specielt i lyset af virksomheders stigende oplevelse af, at manglende arbejdskraft bliver en flaskehals for salg og vækst. Særligt for virksomheder som søger den nyeste viden og er afhængige af yngre generationer, som er kendt for at være mindre loyale og i højere grad søger arbejdspladser, de kan identificere sig med personligt.

Så hvorfor bliver employer branding ofte ikke realiseret? Hvilke discipliner og aktiviteter dækker det over, og hvordan er de tiltænkt at arbejde sammen? Alt det og mere kan du blive klog på i dette afsnit af HappyHour, hvor vi dykker ned i fordelene men også ulemperne ved employer branding.

Tilmeld nyhedsbrev.

Er du sulten efter mere?

Vil du være blandt de første til at modtage nye afsnit af HappyHour? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ny viden, invitationer og friske cases leveret direkte til din indbakke.

Ved at klikke "Tilmeld mig" accepterer du at modtage e-mail marketing kommunikation fra Happy fra tid til anden. Vi behandler dine oplysninger fortroligt. Læs vores privatlivspolitik for yderligere information.

Billede af Peter Wickings som er Head of Digital / Performance Marketing Specialist.

Peter Wickings.

Head of Digital.

Vil du høre mere om vores tilgang til Employer Branding? Måske har du allerede set lyset, men mangler en partner som ved hvordan du bygger bro mellem brand, forretningsstrategi og dine medarbejdere? Uanset hvad, er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit brands potentiale.

+45 61 68 58 89
pw@happyco.dk

Relaterede cases.

Relaterede cases.