HappyHour.

Episode 3: Purpose Marketing.

Purpose Marketing: Reklamepjat eller vejen til meningsfulde forbindelser?

HappyHour er programmet til marketingchefen, hvor vi tager fat på tidens største trends og tendenser indenfor branding og marketing og forsøger at skille skidt fra kanel, når vi reflekterer over brands rolle og formål i en fragmenteret verden, hvor reklame aldrig har været lettere at vælge fra.

I dette afsnit taler programmets vært, og Head of Digital, Mathias Christensen med vores Kreative Direktør, Karsten Olsen, om emnet Purpose Marketing. Et begreb der i højere og højere grad spiller en central og essentiel rolle i udviklingen af tidssvarende og visionære brandstrategier. Men er det bare endnu et reklamebuzzword? Eller er der faktisk en mening med af søge mening?

Kritiske forbrugere, øgede krav og hård konkurrence har i løbet af de seneste år fået flere brands til at få øjnene op for Purpose Marketing og starte deres rejse imod definitionen af deres ”Why”. Og med god grund. For i en tid hvor 74% af brands kunne forsvinde i morgen, uden at det ville gøre os noget, og hvor 66% af forbrugerene er villige til at betale mere for brands med et klart og meningsfuldt formål, kan der altså som virksomhed være mange gode grunde til at kigge indad og sætte ord på sin eksistensberettigelse.

Men hvad skal der egentligt til for at definere et stærkt brand purpose? Hvordan finder man ind til kernen? Og hvordan sørger man for at udleve det troværdigt? Alt det og mere til kan du blive klogere på, når vi dykker ned i fordele, ulemper og eksempler på vellykkede cases og kigger nærmere på, hvordan purpose har banet vejen for nogle af tidens mest succesfulde brands.

Happy_KO_2019_square

Karsten Olsen.

Kreativ Direktør / Partner.

Vil du høre mere om vores tilgang til Purpose Marketing og Brand Strategi? Måske har du allerede set lyset, men mangler en partner som ved hvordan du bygger bro mellem brand, forretningsstrategi og formål? Uanset hvad, er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit brands potentiale.

+45 26 25 45 02
ko@happyco.dk

Relaterede cases.

Relaterede cases.