17. januar 2023. 

EP 14 - Kender du til liveshopping? 

Let's Go Live.

Medvirkende: Kontaktdirektør og Partner, Mathias Christensen og Live Shopping Specialisterne, Benjamin og Christian fra Let's Go Live.

 

I denne episode af Happy Hour har vi fået besøg af Christian og Benjamin fra Let's Go Live, som er eksperter inden for emnet liveshopping. Let's Go Live er et kreativt liveshoppingbureau, der med en håndfuld relevante kompetencer er med til at bringe ambitiøse forretninger i mål med diverse liveshoppings. 

De fortæller bl.a. om, hvordan det kan bruges i både B2B- og B2C-sammenhænge, da mange måske tror, at liveshopping primært er for e-commerce, hvilket langtfra viser sig at være sandheden. Liveshopping kan nemlig være mange ting, og det vigtigste er, at der ikke bare er én succesformel. Det handler om at finde ud af, hvad der virker bedst for dine kunder.  

God lyttelyst! 🎧

Tilmeld nyhedsbrev.

Vil du gerne være på forkant med de nyeste trends indenfor online markedsføring og branding? Så hop med på vognen og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du udfylder formularen, accepterer du at hoppe med på vores festtog af sjove og informative nyhedsmails! Og bare rolig, hvis festen bliver for vild, kan du altid hoppe af ved at afmelde dig igen.

Lyt til hele afsnittet på din favorit tjeneste:

Lyt til hele afsnittet på din favorit tjeneste:

Podcasts_(iOS).svg
Spotify_icon.svg

"Tallene viser, at hver 5. dansker har liveshoppet det seneste år"

 

Benjamin L. Henriksen.

Live Shopping Specialist, Let's Go Live.
Mathias Christensen - kvadrat

Mathias Christensen.

Kontaktdirektør / Partner.

Vil du vide mere om vores tilgang til branding og liveshopping? Måske har du allerede set lyset, men mangler en partner som ved hvordan du bygger bro mellem brand, forretningsstrategi og formål? Uanset hvad, er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit brands potentiale.

+45 60 51 02 45
mc@happyogco.dk

Læs og lyt også til.

Jule Edition 

Nogle julekampagner står klart og tydeligt i vores hukommelse som ren nostalgi, hvorimod andre forsvinder i mængden, hvis man altså ikke formår at skille sig ud. Men hvad skal der til for at skabe en god julereklamefilm? 🎄 

EP 12 - Den omvendte AIDA-model.

Du kender AIDA-modellen, men hvad med den omvendte AIDA-model? Lyt til afsnittet og hør om de vigtigste pointer ved modellen.