7. december 2022. 

Jule Edition

Julekampagner.

Medvirkende: Kontaktdirektør og Partner, Mathias Christensen og Head of Digital, Peter Wickings.

Der findes mange gode eksempler på julekampagner derude – både danske og udenlandske. Vi kender alle sammen den gode gamle klassiker med Coca Cola og julemanden, som kører rundt i sin store flotte Coca Cola lastbil og deler sodavand ud hvert år. Og måske er julemanden bare et produkt, som er skabt af reklamebranchen, men som alligevel har formået at gøre et kæmpe indtryk hele verden over?

Nogle julekampagner står klart og tydeligt i vores hukommelse som ren nostalgi, hvorimod andre forsvinder i mængden, hvis man altså ikke formår at skille sig ud. Men hvad skal til for at skabe en god julereklamefilm? Det giver Peter og Mathias hver især nogle rigtig gode bud på i dette afsnit af vores Happy Hour jule edition.

God lyttelyst!  

Tilmeld nyhedsbrev.

Vil du gerne være på forkant med de nyeste trends indenfor online markedsføring og branding? Så hop med på vognen og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du udfylder formularen, accepterer du at hoppe med på vores festtog af sjove og informative nyhedsmails! Og bare rolig, hvis festen bliver for vild, kan du altid hoppe af ved at afmelde dig igen.

Lyt til hele afsnittet på din favorit tjeneste:

Lyt til hele afsnittet på din favorit tjeneste:

Podcasts_(iOS).svg
Spotify_icon.svg

”Den er velproduceret, den er godt skrevet, men ikke mindst – den er bygget op omkring indsigter”

 

Mathias Christensen.

Kontaktdirektør / Partner, Happy.
Mathias Christensen - kvadrat

Mathias Christensen.

Kontaktdirektør / Partner.

Vil du vide mere om vores tilgang til branding og marketing? Måske har du allerede set lyset, men mangler en partner som ved hvordan du bygger bro mellem brand, forretningsstrategi og formål? Uanset hvad, er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit brands potentiale.

+45 60 51 02 45
mc@happyogco.dk