Karriere.

Happy søger Digital Designer med UX-erfaring.

Om stillingen.

Brænder du for lækkert design, kommunikation og stærke digitale løsninger? Og går du vildt op i om knapperne sidder rigtigt, navigationen er intuitiv og brugerrejsen naturlig?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er du måske den nye digitale designer til vores kreative afdeling. Som digital designer får du en vigtig rolle i udviklingen af løsninger, der skaber online engagement for vores kunder. Og du kommer til at præge udviklingen af vores eget kreative miljø.

  • I tæt samarbejde med strategiske og kreative kolleger bliver din opgave at designe alt fra landing pages, bannere og nyhedsmails til komplette digitale løsninger som websites, mobilapplikationer og ecommerce-løsninger.
  • Du får en tæt dialog med kunderne omkring rådgivning og opfølgning – og sammen med teamet skal du tage ansvar fra første tanke til færdigt resultat. 
  • Du kommer til at estimere og disponere nye kundeopgaver sammen med konsulenter, projektledere og forretningsudviklere.

Sådan er du designet.

Det er vigtigt for os, at du er digital first mover og er nysgerrig omkring alt i den digitale verden. Og at du helt naturligt følger med i de nyeste trends og tendenser. Du tror på dig selv og din viden om de digitale kanalers muligheder, men du er samtidig en team-player, der ser den kreative proces som et tæt sammenspil med gensidig inspiration.

 Du kan svare ja til de fleste af disse ting – og synes resten lyder spændende:

  • Du er en talentfuld designer, der vil skabe effektfulde løsninger og resultater. Du er klar til at kæmpe for dine ideer og holdninger til digitalt design – og klar til at lytte til andres input.
  • Du kan både tænke analytisk og kreativt, og du kan sætte dig ind i kundernes behov og omsætte forretningsmål og kommunikationsstrategi til innovative og værdiskabende løsninger.
  • Du har erfaring med IA/UX og prioriterer brugervenlighed i dine designs.
  • Du kan drive designprocesser, workshops og brugertests og få vores kunder sikkert igennem processerne – og i mål.
  • Du har en bred forståelse for webdesign, webapplikationer, mobilapplikationer og erfaring med design af responsive og mobile løsninger.
  • Du er ekspert i Photoshop, Sketch og Illustrator. Har du kendskab til prototyping værktøjer som Invision og Adobe Experience Design (XD) – så er det en klar fordel.
  • Det er også et ekstra plus, hvis du har erfaring med bearbejdning, klipning og animationer i filmmediet.

Livet hos Happy.

Vi er et af Danmarks stærkeste bureauer på kreativ og strategisk brandudvikling med mange store og spændende virksomheder og organisationer på kundelisten. Mange af kunderne har aktiviteter langt ud over det danske marked.

Opgaverne løser vi i skiftende brandteams – med stort ansvar til den enkelte. Og med stor nærhed og forståelse for kunderne. Vi kommer hinanden ved både i arbejdet, i kantinen og i fredagsbaren. Massageordningen har vi dog lagt i hænderne på en ekstern massør.

 

Ansøgningsfrist og spørgsmål.

Lyder det interessant? Så send din ansøgning og CV samt links til eksempler på dit arbejde til karriere@happyogco.dk med emnet “Digital Designer”. Vi holder løbende samtaler til stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Creative, Jacob Schween, på telefon +45 97 25 26 27 eller sende dine spørgsmål til js@happyogco.dk.