Karriere.

Lead Digital Designer med solid UX-erfaring.

Om stillingen.

Brænder du for design,  kommunikation og helstøbte digitale løsninger?

Og er du overbevist om, at godt design i lige så høj grad handler om at knapperne sidder rigtigt, navigationen er intuitiv og brugerrejsen naturlig?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er du måske netop den vi leder efter til vores voksende team. Som Lead Digital Designer får du en bærende rolle i den kreative afdeling, som ansvarlig for udviklingen af digitale løsninger og produkter, der skaber engagement for vores kunder. Og så får du en unik mulighed for at præge vores kreative miljø og være med til at udvikle vores tilgang til digital design.

Dine ansvarsområder.

  • I tæt samarbejde med strategiske og kreative kolleger bliver din opgave at lede og udvikle UX-, analyse- og designprocesserne bag vores digitale løsninger – fra corporate websites, mobilapps og ecommerce-løsninger til landing pages, nyhedsmails og digitale bannere.
  • Du får en tæt dialog med kunderne omkring rådgivning og opfølgning – og som designansvarlig har du, sammen med teamet, ansvaret fra første tanke til færdigt resultat. 
  • Du kommer til at estimere og disponere nye kundeopgaver sammen med erfarne konsulenter, projektledere og forretningsudviklere.

Sådan er du designet.

Det er vigtigt for os, at du er digital first-mover, er nysgerrig omkring hvad der rører sig i den digitale verden og at du helt naturligt følger med i de nyeste trends og tendenser. Du tror på dig selv og din viden om de digitale kanalers muligheder, men du er samtidig en team-player, der ser den kreative proces som et tæt sammenspil mellem forretningsmål, brugerbehov og egne ambitioner.

Du kan med andre ord svare ja til de fleste af disse ting – og synes resten lyder spændende:

  • Du er en talentfuld designer, der vil skabe effektfulde løsninger og resultater. Du er klar til at kæmpe for dine ideer og holdninger til digitalt design – og klar til at lytte til andres input.
  • Du kan både tænke analytisk og kreativt, og du kan sætte dig ind i kundernes behov og omsætte forretningsmål og strategi til innovative og værdiskabende løsninger.
  • Du har stor erfaring med IA/UX og prioriterer brugervenlighed i dine designs. Og du kan drive designprocesser, workshops og brugertests som får vores kunder sikkert igennem processerne – og opfylder deres forretningsmål.
  • Du har en bred forståelse for digital design, webapplikationer, mobilapplikationer og erfaring med design af responsive og mobile løsninger.
  • Du er ekspert i Photoshop, Sketch, Illustrator og har kendskab til de gængse prototyping værktøjer som Invision, Figma, Adobe Experience Design (XD) eller tilsvarende.

Livet hos Happy.

Vi er et resultatskabende brandbureau til den digitale tidsalder, som transformerer virksomheder og organisationer og bygger meningsfulde brands – på tværs af medier og landegrænser.

Vi er et af Danmarks stærkeste bureauer på strategisk brandudvikling med mange store og spændende virksomheder og organisationer på kundelisten. Mange af kunderne har aktiviteter langt ud over det danske marked. Vi arbejder blandt andet med kunder som FC Midtjylland, Baettr, SiemensGamesa, Randers Storcenter, Sundolitt, Superwood og Osteoporoseforeningen.

Opgaverne løser vi i skiftende brandteams – med stort ansvar til den enkelte. Og med stor nærhed og forståelse for kunderne. Vi kommer hinanden ved både i arbejdet, i kantinen og i fredagsbaren. Massageordningen har vi dog lagt i hænderne på en ekstern massør.

 

Ansøgningsfrist og spørgsmål.

Lyder det interessant? Så send din ansøgning og CV samt links til eksempler på dit arbejde til karriere@happyogco.dk med emnet “Lead Digital Designer”. Deadline for ansøgning er den 1. juli 2021. Vi holder løbende samtaler til stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kreativ Direktør, Karsten Olsen, på telefon +45 97 25 26 27 eller sende dine spørgsmål til ko@happyogco.dk.