18. maj 2022. 

EP 5 - SuperBranding med et SuperPurpose.

Medvirkende: Kontaktdirektør og Partner, Mathias Christensen og Direktør hos Superwood A/S, Ole Dalsgård.


I denne episode af Happy Hour gæster Direktør Ole Dalsgård fra Superwood A/S Mathias, hvor de får sig en snak om Purpose Marketing, og hvad det betyder at være en formålsdrevet virksomhed med et stærkt forankret WHY.

Ole fortæller om udviklingen i virksomheden og dens historie om at have skabt verdens bedste bræt. Men hvordan går man fra at være et bræt til at være en løsning? 💡

Dette kan du blandt andet høre mere om samt det at være en virksomhed, der formår at adskille sig fra sine konkurrenter igennem deres tilgang til branding.

God lyttelyst! 

Tilmeld nyhedsbrev.

Vil du gerne være på forkant med de nyeste trends indenfor online markedsføring og branding? Så hop med på vognen og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du udfylder formularen, accepterer du at hoppe med på vores festtog af sjove og informative nyhedsmails! Og bare rolig, hvis festen bliver for vild, kan du altid hoppe af ved at afmelde dig igen.

Lyt til hele afsnittet på din favorit tjeneste:

Lyt til hele afsnittet på din favorit tjeneste:

Podcasts_(iOS).svg
Spotify_icon.svg

"Vi bliver ved med at bevæge os fra at være et bræt til at være en løsning" 

 

Ole Dalsgård.

Direktør, Superwood A/S.
Mathias Christensen - kvadrat

Mathias Christensen.

Kontaktdirektør / Partner.

Vil du vide mere om vores tilgang til purpose marketing? Måske har du allerede set lyset, men mangler en partner som ved hvordan du bygger bro mellem brand, forretningsstrategi og formål? Uanset hvad, er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit brands potentiale.

+45 60 51 02 45
mc@happyogco.dk

Læs og lyt også til.

EP 2 - Hvad er Purpose Marketing?

Hvad er formålsdrevet marketing og hvorfor er det vigtigt at have styr på i sin markedsføring? Lyt med og få svaret her 🎧