12. januar 2022. 

EP 3 - Hvordan skaber du digitale brugeroplevelser?

Medvirkende: Kontaktdirektør og Partner, Mathias Christensen og Lead Digital Designer, Oliver Panthera.


Så er 3. afsnit af podcasten er på banen! 

Denne gang i Happy Hour, skal det handle om 'digitale brugeroplevelser' - et emne der spænder vidt og bredt henover alle de oplevelser, vi får gennem en skærm.

Til at afdække fænomenet og gøre os klogere på emnet, har vi inviteret Hr. Oliver Panthera i studiet. For helt ærligt… Hvem kan bedre afkode de digitale do's and don'ts i skabelsen af den gode brugeroplevelse end vores egen Lead Digital Designer? 

Han deler ud af sin digitale værktøjskasse og snakker om hvordan man håndterer processen, på en måde, hvorpå man både tilgodeser forretningsmålene og tager brugeren i hånden.

Oliver og Mathias kommer også omkring, hvad fremtiden bringer indenfor digitale brugeroplevelser, og hvordan man som virksomhed kan medvirke til at skabe relevante og værdiskabende løsninger for brugeren.

Giv det et lyt! Vi lover, der er lidt at lære 🤓

Tilmeld nyhedsbrev.

Vil du gerne være på forkant med de nyeste trends indenfor online markedsføring og branding? Så hop med på vognen og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du udfylder formularen, accepterer du at hoppe med på vores festtog af sjove og informative nyhedsmails! Og bare rolig, hvis festen bliver for vild, kan du altid hoppe af ved at afmelde dig igen.

Lyt til hele afsnittet på din favorit tjeneste:

Lyt til hele afsnittet på din favorit tjeneste:

Podcasts_(iOS).svg
Spotify_icon.svg

"Hvis du kan gøre dine brugeres liv nemmere, ved at de bruger din service frem for en anden - så vælger de dig." 

 

Oliver Panthera.

Lead Digital designer, Happy.
Mathias Christensen - kvadrat

Mathias Christensen.

Kontaktdirektør / Partner.

Vil du vide mere om vores tilgang til digitale brugeroplevelser? Måske har du allerede set lyset, men mangler en partner som ved hvordan du bygger bro mellem brand, forretningsstrategi og formål? Uanset hvad, er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit brands potentiale.

+45 60 51 02 45
mc@happyogco.dk

Læs og lyt også til.

EP 4 - Hvad er fremtidens digitale annoncering?

Den digitale verden er i konstant forandring og det kan være svært at følge med. Men hvad skal du forholde dig til, og hvordan skal du forholde dig til det? Lyt med og få svaret her 🎧