Afsnit 3.

Digitale brugeroplevelser.

Medvirkende: Kontaktdirektør og Partner, Mathias Christensen og Lead Digital Designer, Oliver Panthera.

Så er 3. afsnit af podcasten er på banen! 

Denne gang i Happy Hour, skal det handle om 'digitale brugeroplevelser' - et emne der spænder vidt og bredt henover alle de oplevelser, vi får gennem en skærm.

Til at afdække fænomenet og gøre os klogere på emnet, har vi inviteret Hr. Oliver Panthera i studiet. For helt ærligt… Hvem kan bedre afkode de digitale do's and don'ts i skabelsen af den gode brugeroplevelse end vores egen Lead Digital Designer? 

Han deler ud af sin digitale værktøjskasse og snakker om hvordan man håndterer processen, på en måde, hvorpå man både tilgodeser forretningsmålene og tager brugeren i hånden.

Oliver og Mathias kommer også omkring, hvad fremtiden bringer indenfor digitale brugeroplevelser, og hvordan man som virksomhed kan medvirke til at skabe relevante og værdiskabende løsninger for brugeren.

Giv det et lyt! Vi lover, der er lidt at lære 🤓
Lyt til hele afsnittet på din favorit tjeneste:
Apple Podcast
Spotify

"Hvis du kan gøre dine brugeres liv nemmere, ved at de bruger din service frem for en anden - så vælger de dig." 

Oliver Panthera.

 Lead Digital designer.
Happy_MC_2019_kontakt

Mathias Christensen.

Kontaktdirektør / Partner.

Vil du vide mere om vores tilgang til digitale brugeroplevelser? Måske har du allerede set lyset, men mangler en partner som ved hvordan du bygger bro mellem brand, forretningsstrategi og formål? Uanset hvad, er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit brands potentiale.

 

+45 60 51 02 45
mc@happyogco.dk