6. september 2022. 

Hvordan får du mest muligt ud af din annoncering? 

5 gode råd til Facebook Business Manager

1.     Mulighed for hjælp
Giver dig mulighed for 1-1 sparring med en Facebook marketing konsulent hvor du kan forvente en overordnet strategisk sparring på din annoncering. Det kan virke en smule overfladisk, men vil, for mange, være et sundt tjek-op, da det kan hjælpe dig til mulige forbedringer.  

2.     Advantage+ Creative
Ny feature, hvor du giver Facebook lov til selv at gå ind og lave mikro-justeringer i dit annonceindhold. Det kan være alt fra justering i farve, kontraster, musik osv. Det ændrer altså ikke fundamentalt på selve annoncens indhold, men den optimerer udelukkende jævnfør Facebooks egen algoritme og viden om din målgruppe.

 3.     Trafikkampagner
Kan give dig en udvej, hvis du er fanget imellem visninger af landingssider og linkkliks som optimeringsmål på Facebook annoncering. Så selvom trafikkampagner oftest ville skulle optimeres ud fra landingssidevisning, så kan det sagtens betale sig at teste klik på link for at finde ud af, hvad der skaber bedst resultat for færrest muligt annoncekroner. 

 4.     Meningsmålinger på dine annoncer
En feature, som kan hjælpe dig til at skabe interaktion med dine forbrugere på en meningsfuld måde. Du kan dermed tilføje et spørgsmål på din annoncekreativ med to svarmuligheder til dine brugere og dermed holde afstemninger for din målgruppe på annoncerne. På den måde kan du indsamle relevant viden omkring, hvad de foretrækker at høre fra dig på Facebook og Instagram. Du kan også køre konkurrencer samt skaffe indsigt i, hvordan de forstår dit brand.

 5.     Instant experience
En måde hvorpå du kan bygge små mini landingssider og derved skabe fede oplevelser for dine kunder og samtidig omgå eventuelle problemer, der måtte være ved dit website.

Tilmeld nyhedsbrev.

Vil du gerne være på forkant med de nyeste trends indenfor online markedsføring og branding? Så hop med på vognen og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du udfylder formularen, accepterer du at hoppe med på vores festtog af sjove og informative nyhedsmails! Og bare rolig, hvis festen bliver for vild, kan du altid hoppe af ved at afmelde dig igen.

Peter Wickings - kvadrat

Peter Wickings.

Head of Digital / Performance Marketing Specialist.

Vil du vide mere om vores tilgang til Facebook Business Manager? Måske har du allerede set lyset, men mangler en partner som ved hvordan du bygger bro mellem brand, forretningsstrategi og formål? Uanset hvad, er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit brands potentiale.

+45 61 68 58 89
pw@happyogco.dk