Har du styr på din kommunikation?

Få et gratis tjek af dit brand.

Virker din markedsføring efter hensigten? Og har du styr på, hvordan du bedst bruger de platforme, du har til rådighed?

Hvis ikke du kan svare ja til begge ting, så kan du med fordel få et gratis tjek af din marketing. Lad os tage turen rundt om dit brand, din kommunikation og dine online marketingindsatser og finde ud af, hvordan du performer sammenlignet med dine største konkurrenter. Så modtager du en professionelt udarbejdet rapport - og du bestemmer selv, om vi skal hjælpe dig videre.

Hvad sker der, når du bestiller et tjek af dit brand?

1.

Vi stiller de dumme spørgsmål

Når du skriver dig op, ringer eller skriver vi til dig med nogle afklarende spørgsmål om dig og dine konkurrenter.

2.

Vi laver rapporten til dig

Vi laver en rapport til dig med konkrete anbefalinger om både dit brand og din online marketing, baseret på den måde du (og dine konkurrenter) gør tingene på i dag.

3.

Vi mødes og gennemgår rapporten - og du bestemmer, om vi skal hjælpe dig videre

Når rapporten er færdig, gennemgår vi den med dig på et møde. Du får naturligvis også en indikation på, hvad det koster, hvis vi skal hjælpe dig med at omsætte anbefalingerne i rapporten til virkelighed.

Det, vi skal bruge fra dig for at komme i gang:

1. Navnene på dine konkurrenter

Hvis vi skal inkludere dine konkurrenter i analysen, skal vi bruge navnene på 1-3 af dem. Navnene på dine konkurrenter kan du give os, når vi ringer/skriver til dig, efter du har skrevet dig op.

2. Valgfrit: Adgang til dine platforme

Du kan få endnu mere konkrete anbefalinger ved at give os adgang til din Google Analytics, Facebook Business Manager m.fl. - men det er 100% valgfrit.

3. En dato hvor vi kan mødes

At få et brandtjek er 100% gratis og uforpligtende. Det eneste, vi ønsker at vide er, hvornår vi kan mødes og gennemgå rapporten.

Skriv dig op til et brandtjek her.

Billede af rapport eksempel med titlen:
Mathias Christensen - kvadrat

Mathias Christensen.

Kontaktdirektør / Partner.

Vil du høre mere om brandtjek? Har du også et produkt, der ikke får den opmærksomhed og det salg, det fortjener – og ønsker du at høre mere om resultaterne? Uanset hvad, er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit brands potentiale.

+45 60 51 02 45
mc@happyogco.dk