Karriere.

Happy søger rutineret og kreativ grafiker/rentegner.

Om stillingen.

Er du en dygtig kreativ grafiker med sans for detaljer? Brænder du for fashion og livstil? Og kan du levere kvalitetsfyldte produktioner til tiden uden at ryste på hånden?

Hvis svaret er ja, så er du måske netop den profil, vi er på udkig efter. Vi søger en ambitiøs og kreativ grafiker/rentegner, der kan være med til at løfte vores niveauet i vores produktionsafdeling og påtage sig ansvaret for større trykproduktioner med sikker hånd.

 • Som grafiker bliver du en vigtig del af vores team af AD'ere, content udviklere og grafikere, der sammen står for produktionen af mange forskellige opgaver fra kataloger, brochurer, emballagedesign, annoncer mm.
 • Du vil primært komme til at følge projekter til dørs med rentegning, men også selvstændigt stå for mindre grafiske oplæg og layoutopgaver.
 • Du bliver en del af et ambitiøst, lærerigt og udviklende kreativt miljø med gode kollegaer med faglige baggrunde inden for brandstrategi og konceptudvikling, design og kommunikation mm.

Om dig.

Vi tilstræber en høj kvalitet i alt, hvad vi laver, og vi ser vores arbejde som et middel til at flytte vores kunders forretning. Derfor er det vigtigt at du er selvkørende og evner at følge projekter til dørs - og at du finder det naturligt at holde dig opdateret på de nyeste tendenser inden for den grafiske branche og modeverdenen.

Du kan svare ja til de fleste af disse ting – og synes resten lyder spændende:

 • Du har en relevant grafisk uddannelse hvor du har arbejdet professionelt med InDesign, Photoshop og Illustrator mm.
 • Du har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling.
 • Du er passioneret omkring mode, livsstil og detail.
 • Du er selvstændig og selvkørende og byder ind med nye ideer.
 • Du kan tænke ud af boksen og levere enkle løsninger til komplekse problemstillinger.
 • Du er struktureret, har et godt overblik selv når bølgerne går højt – og er omstillingsparat og fleksibel i forhold til opgaver.
 • Du kender InDesign til fingerspidserne og har fuldstændig styr på mastersider, objektbiblioteker, farveprofiler m.v. 
 • Du har indgående erfaring med større printproduktioner – og med dit overblik og sans for detaljer er selv store produktioner ikke nogen udfordring.
 • Det er en klar fordel, hvis du har konkret erfaring med katalog- eller tilbudsavisproduktion for shoppingcentre, modekunder eller supermarkedskæder.

Livet hos Happy.

Vi er et af Danmarks stærkeste bureauer på kreativ og strategisk brandudvikling med mange store og spændende virksomheder og organisationer på kundelisten. Fra fashion og livstil til tung industri. Mange af vores kunder har aktiviteter langt ud over det danske marked.

Opgaverne løser vi i skiftende brandteams – med stort ansvar til den enkelte. Og med stor nærhed og forståelse for kunderne. Vi kommer hinanden ved både i arbejdet, i kantinen og i fredagsbaren. Massageordningen har vi dog lagt i hænderne på en ekstern massør.

 

Ansøgningsfrist og spørgsmål.

Lyder det interessant? Så send din ansøgning og CV samt links til eksempler på dit arbejde til karriere@happyogco.dk med emnet “Grafiker/rentegner”.

Der er ansøgningsfrist den 15. august, hvorefter vi vil indkalde til samtaler. Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi holder løbende samtaler til stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kreativ direktør, Karsten Olsen, på telefon +45 26 25 45 02 eller sende dine spørgsmål til ko@happyogco.dk.