Karriere.

Full-stack PHP udvikler med solid Wordpress-erfaring.

Om stillingen.

Drømmer du i PHP, ser du løsninger fremfor problemer og elsker du at sætte strøm til kreative idéer?

Og har du erfaring med at bygge, stærke og driftssikre løsninger i WordPress – måske endda i dit eget framework, som tager platformen til næste niveau?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er du måske netop den vi leder efter til vores digitale team. Som full-stack udvikler hos Happy får du en bærende rolle som ansvarlig for udviklingen af digitale løsninger og produkter, der skaber engagement for vores kunder. Og så får du en unik mulighed for at præge vores kreative miljø og være med til at udvikle vores tilgang til digital udvikling.

Dine ansvarsområder.

  • I tæt samarbejde med strategiske og kreative kolleger bliver din primære opgave sætte strøm til idéerne og forvandle designs og koncepter til driftsikre digitale løsninger – fra corporate websites og ecommerce-løsninger til landing pages og digitale værktøjer.
  • Du bliver ansvarlig for at være med til at definere vores tilgang til webudvikling – fra definition og opsætning af udviklingsmiljø til etablering og udvikling af det underliggende framework, som sammen med Wordpress skal danne fundamentet for vores løsninger.
  • Du kommer til at estimere og disponere udviklingsopgaver sammen med erfarne konsulenter, projektledere og forretningsudviklere og du får en tæt dialog med kunderne omkring rådgivning og opfølgning, så vi sikrer en stærk sammenhæng mellem kreativitet, teknik og økonomi.
  • Som udviklingsansvarlig har du desuden, sammen med teamet, ansvaret fra kravspecifikation til færdigt produkt – og ikke mindst for den efterfølgende drift og vedligeholdelse af løsningerne. 

Sådan er du programmeret.

Det er vigtigt for os, at du er digital first-mover, er nysgerrig omkring hvad der rører sig i den digitale verden og at du helt naturligt følger med i de nyeste trends og tendenser indenfor udvikling og web-teknologier. Du tror på dig selv og din viden om de tekniske muligheder, men du er samtidig en team-player, der ser udviklingsprocessen som et tæt sammenspil – ikke mindst mellem forretningsmål, brugerbehov og egne ambitioner.

Du kan svare ja til de fleste af disse ting – og synes resten lyder spændende:

  • Du er en ambitiøs og talentfuld udvikler, der forstår værdien i brugervenlighed og design – og som evner at sætte dig ind i kundens behov for at forvandle koncepter til værdiskabende løsninger.
  • Du er selvfølgelig flydende i PHP og MySQL – og føler dig helt på hjemmebane i CMS-systemer som WordPress, WooCommerce og lign.
  • Du har stor erfaring med at bygge ovenpå WordPress i form af frameworks, som tager platformen til næste niveau (f.eks. via modul-funktionalitet, Custom Post Types og Advanced Custom Fields mv.).
  • Du er altid opdateret på de seneste frontend- og web-teknologier (HTML5, CSS, Sass, jQuery, Angular, Node.js, Vue.js, mv.) og best-practices.
  • Du er desuden erfaren indenfor opsætning og etablering af udviklingsmiljøer, serverkonfiguration, deployment mv. – og forstår vigtigheden af sikkerhed, drift- og vedligeholdelsesvenlige løsninger.

Livet hos Happy.

Vi er et resultatskabende brandbureau til den digitale tidsalder, som transformerer virksomheder og organisationer og bygger meningsfulde brands – på tværs af medier og landegrænser.

Vi er et af Danmarks stærkeste bureauer på strategisk brandudvikling med mange store og spændende virksomheder og organisationer på kundelisten. Mange af kunderne har aktiviteter langt ud over det danske marked. Vi arbejder blandt andet med kunder som FC Midtjylland, Baettr, SiemensGamesa, Randers Storcenter, Sundolitt, Superwood og Osteoporoseforeningen.

Opgaverne løser vi i skiftende brandteams – med stort ansvar til den enkelte. Og med stor nærhed og forståelse for kunderne. Vi kommer hinanden ved både i arbejdet, i kantinen og i fredagsbaren. Massageordningen har vi dog lagt i hænderne på en ekstern massør.

 

Ansøgningsfrist og spørgsmål.

Lyder det interessant? Så send din ansøgning og CV samt links til eksempler på dit arbejde til karriere@happyogco.dk med emnet “Full-stack udvikler”. Vi holder løbende samtaler til stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kreativ Direktør, Karsten Olsen, på telefon +45 97 25 26 27 eller sende dine spørgsmål til ko@happyogco.dk.