Karriere.

Er du vores nye
Paid Social Specialist?

Om stillingen.

Kan du skabe succes for vores kunder på de sociale medier?

Vi har rygende travlt og derfor søger vi den næste person i rækken til Happy’s digitale marketingteam. Langt størstedelen af vores kunder bruger sociale medier i deres marketing mix – og din rolle bliver at være med til at sikre deres succes, igennem planlægning og eksekvering af social media markedsføring.

Er du interesseret i sociale medier, og har du evnen til at bygge bro mellem virksomheders konkrete forretningsmål og deres strategi på sociale medier? Som Happy’s næste Paid Social Specialist kommer du til at blive en central del af det team, der løfter vores kunders brands fra tegnebrættet ud til deres målgruppe.

Happy er et digitalt brandbureau, og kernen i vores forretning er udvikling og aktivering af danske og internationale brands. Din hverdag i vores digitale marketingafdeling kommer til at byde på både strategisk sparring, omkring de bedste valg for vores kunder, og eksekvering af de valg du er med til at træffe.

Vi leder efter dig, som..

… elsker at arbejde med sociale medier. Vores kunder er nemlig på LinkedIn, Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest, WeChat osv.

 … har erfaring med opsætning, drift og optimering af betalte kampagner, primært i Meta Business Manager og LinkedIn Campaign Manager.

 … forstår de forskellige sociale mediers styrker og svagheder, og kan få dem til at arbejde sammen på et strategisk plan, i overensstemmelse med slutbrugerens kunderejse.

 … fungerer i et ungt team med højt humør – og selvfølgelig også kan tage ansvar og levere på egen hånd (kliché, we know – men vi mener det ;))

 … trives foran vores kunder, når du bliver taget med ud til møder, for at præsentere dine anbefalinger.


Hvad kan du forvente af os?

  • Et job hvor der bliver investeret både tid og penge, i at udvikle dine kompetencer i takt med at det digitale landskab udvikler sig.

  • En vigtig specialistrolle, som giver dig mandat til at påvirke hvordan vi løser opgaverne inden for dit felt.

  • En arbejdsplads - med et fladt hierarki - på Danmarks måske gladeste bureau.

  • Vi har hovedkontor i Herning og satelitkontor i Aarhus, og derfor har du god mulighed for fleksibilitet i din hverdag, alt efter hvor du bor.

Livet hos Happy.

Vi er et resultatskabende brandbureau til den digitale tidsalder, som transformerer virksomheder og organisationer, samtidig med at vi bygger meningsfulde brands – på tværs af medier og landegrænser.

Vi er ét af Danmarks stærkeste bureauer på strategisk brandudvikling med mange store og spændende virksomheder og organisationer på kundelisten. Mange af kunderne har aktiviteter langt ud over det danske marked. Vi arbejder blandt andet med kunder som FC Midtjylland, Baettr, Siemens Gamesa, Randers Storcenter, Sundolitt, Superwood og Osteoporoseforeningen.

Opgaverne løser vi i skiftende brandteams – med stort ansvar til den enkelte. Og med stor nærhed og forståelse for kunderne. Vi kommer hinanden ved, både i arbejdet, i kantinen og i fredagsbaren. Massageordningen har vi dog lagt i hænderne på en ekstern massør.

 

Ansøgningsfrist og spørgsmål.

Vil du være med?
Så få din ansøgning og CV afsted til Peter på pw@happyogco.dk. Du er velkommen til at kontakte Peter Wickings, Head of Digital, på +45 61 68 58 89 hvis du har spørgsmål. Vi afholder samtaler løbende, og søger at udfylde stillingen hurtigst muligt.