Karriere.

Happy søger ambitiøs og dynamisk projektleder.

Om stillingen.

Happy søger en projektleder med kompetencer og flair for kommunikation, digitale trends og markedsføring. Og med mod på at tage styring og ansvar.

Vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde på bureau eller lignende, hvor du har haft mange bolde i luften, og håndteret flere projekter på samme tid. Joberfaring er dog ikke en nødvendighed, du kan også have en god uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation, markedsføring, planlægning eller projektledelse – en kandidat er at foretrække.

 Du kommer til at arbejde med både vores kunder, samt i interne teams med digitale, kreative og salgsfolk. Du kommer primært til at fungere som en forlængelse af vores kontaktchefer, hvor du hjælper dem med at styre kundeopgaver og større projekter igennem. Og sørger for at have det fulde overblik, dialog med kunden, styr på deadlines samt interne og eksterne briefinger og møder.

Med forståelse for kundernes udfordringer, kommunikation og strategi, bliver du omdrejningspunktet i den daglige dialog med både kunder og kollegaer.

 En vigtig del af jobbet er det løbende samarbejde med kunderne, hvorfor det forventes, at du som dynamisk og udadvendt projektleder selv vil kunne afholde kundemøder, samt udvikle og afstemme budgetter og planer.

Faglig og personlig udvikling.

Vi forventer, at du er ambitiøs og ivrig efter faglig og personlig udvikling. Og at du med en proaktiv og initiativrig tilgang, supplerer kontaktchefernes drift af kunderne med mål om en konstant udvikling af performance og tilfredshed.

 Du kan svare ja til de fleste af disse ting – og synes resten lyder spændende:

Livet hos Happy.

Happy er et resultatskabende brandbureau til den digitale tidsalder, der bygger meningsfulde brands - på tværs af medier. Vi arbejder med kunder som Baettr, Siemens Gamesa, Randers Storcenter, FC Midtjylland, Sundolitt, Superwood, Nettoline og Osteoporoseforeningen. 

Opgaverne løser vi i skiftende brandteams – med stort ansvar til den enkelte. Og med stor nærhed og forståelse for kunderne. Vi kommer hinanden ved både i arbejdet, i kantinen og i fredagsbaren. Massageordningen har vi dog lagt i hænderne på en ekstern massør.

 

Ansøgningsfrist og spørgsmål.

Kan du se dig selv som vores nye projektleder, så send os en mail på mbh@happyogco.dk med din ansøgning og CV inden d. 1. august 2020.

Eller kontakt vores Head of Sales Morten Bertelsen på tlf. 51 88 45 45 for yderligere spørgsmål.