Karriere.

Er du vores nye
Digitale Performance Specialist?

Om stillingen.

Brænder du for online markedsføring og er du en haj til at allokere budgetter, samt skrue i kampagner for at sikre de bedst mulige resultater?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er det meget muligt, at du er vores nye Digitale Performance Specialist.

Til at indgå i vores - i forvejen stærke - digitale team, søger vi en performance specialist, der kan spille vores eksisterende digitale specialister bedre, og sikre at kunden altid får det bedst mulige resultat.

Hvem er du?

Du er dygtig indenfor online markedsføring og kan begå dig, og forstå de fleste discipliner. Vigtigst af alt, så er du analytisk, strategisk og teknisk anlagt. Vi har nemlig brug for en profil, der kan indgå i vores team af specialister, men som har fokus på, at vi indenfor de enkelte discipliner (Paid Social, SEO, Google Ads og Marketing automation), får de bedst mulige resultater. Du skal kunne kigge ned i motorrummet og se, hvor vi kan skrue på tingene for at levere bedst muligt. Derfor er du naturligvis dygtig til at forstå attributionsmodeller og har en ide til hvordan man tilskriver værdi til de enkelte kampagner.

Du vil fungere som højre hånd til vores Head of Digital og bindeled mellem vores øvrige digitale marketingsspecialister. I samarbejde med vores digitale chef, skal du baseret på en analytisk tilgang, træffe de rigtige beslutninger så vores kunder får maksimal effekt af deres annonceringskroner. Du har ligeledes en vigtig rolle ind imod kundedialogen, hvor du typisk vil være med på overleverings- og evalueringsmøder.

Dine ansvarsområder.

  • Du sikrer at alle kunder har de bedst mulige forudsætninger for at få mest muligt ud af deres annonceringskroner.

  • Du er kundens sparringspartner når det gælder konverteringsoptimering og tilskrivning af værdi.

  • I samarbejde med den digitale chef sikre du korrekt afrapportering.

  • Du er bindeleddet mellem de forskellige specialister i afdelingen og kan træffe de nødvendige optimeringsbeslutninger.

Livet hos Happy.

Vi er et resultatskabende brandbureau til den digitale tidsalder, som transformerer virksomheder og organisationer samtidig med vi bygger meningsfulde brands – på tværs af medier og landegrænser.

Vi er et af Danmarks stærkeste bureauer på strategisk brandudvikling med mange store og spændende virksomheder og organisationer på kundelisten. Mange af kunderne har aktiviteter langt ud over det danske marked. Vi arbejder blandt andet med kunder som FC Midtjylland, Baettr, Siemens Gamesa, Randers Storcenter, Sundolitt, Superwood og Osteoporoseforeningen.

Opgaverne løser vi i skiftende brandteams – med stort ansvar til den enkelte. Og med stor nærhed og forståelse for kunderne. Vi kommer hinanden ved både i arbejdet, i kantinen og i fredagsbaren. Massageordningen har vi dog lagt i hænderne på en ekstern massør.

 

Ansøgningsfrist og spørgsmål.

Lyder det interessant?
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV! Send det til mc@happyogco.dk med emnet “Performance Specialist”. Deadline for ansøgning er den 1. december 2021. Vi holder løbende samtaler til stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mathias Christensen, Kontakt Direktør, på telefon 60 51 02 45 eller via e-mail: mc@happyogco.dk